Corona-nyt | Horsens-Hammer Pastorat

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Corona-nyt

Corona-nyt
Udgivet af Tenna Svensson, tor d. 5. nov 2020, kl. 13:02
Nyheder

Horsens-Hammer Kirker tager hele tiden de opdaterede retningslinjerne for hindring af smittespredning til efterretning og tilpasser vores aktiviteter efter de hensyn der må tages. Vi gør vores bedste for at holde gang i så meget som muligt på en forsvarlig måde, men nogle arrangementer og aktiviteter må desværre aflyses eller udskydes i den periode, hvor syv nordjyske kommuner er underlagt særlige restriktioner. Det betyder nemlig, at flere af medarbejderne ikke må møde på arbejde indtil 3. december. 

Pizzagudstjeneste 18. november er aflyst.
Musikalsk legestue i november er aflyst.
Julegaveuddeling 29. november flyttes til 6. december.
Adventsfest 1. december er aflyst. 
Fællesspisning den 4. december er aflyst. Næste gang er 12. februar. 

Folkekirken er undtaget fra det almindelige forsamlingsforbud på grupper over ti personer, men kun ved arrangementer og aktiviteter hvor deltagerne som hovedregel sidder stille på en fast plads. I vores lokaler kan vi give adgang til et bestemt antal personer, som er fastslået ved en kvadratmeteropmåling. 

Der skal bæres mundbind eller visir på vej til og fra den plads, hvor man sidder under gudstjenesten/arrangementet. Det gælder i både kirker og sognegårde. Personer, som har betydeligt ubehag ved brugen af mundvind eller visir, er undtaget fra dette krav. Nogle vil opleve, at mundbindet forværrer allergi, giver eksem eller forværrer anden hudsygdom. Hos andre kan det give vejrtrækningsproblemer eller forværre symptomer hos personer, der har angst eller vejrtrækningsbesvær, fx KOL. Der skal ikke vises dokumentation.