På vej til Jerusalem - en fantasirejse sammen hver for sig | Horsens-Hammer Pastorat

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

På vej til Jerusalem - en fantasirejse sammen hver for sig

På vej til Jerusalem - en fantasirejse sammen hver for sig
Udgivet af Tenna Svensson, fre d. 12. feb 2021, kl. 00:00
Nyheder

Der er 4774 kilometer fra Hammer Kirke til Jerusalem, hvor påskens begivenheder for 2000 år siden satte dybe spor i menneskets historie. I en tid med mange aflysninger vil vi gerne sætte et fælles projekt i gang. Den 20. februar begynder en pilgrimsrejse (hver for sig) mod Jerusalem, og alle er inviteret med. Enhver kan gå en tur i lokalområdet og indberette, hvor langt man har gået. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig først. Man bestemmer selv, om man vil indberette kilometer efter hver gåtur eller en gang om ugen fx. 

siden her vil der hver uge komme en refleksion, et bibelvers eller en salme til at tage med på vejen, og det er også her man kan indberette sine kilometer. Vi ved, at mange allerede bruger naturen til at gå tur og finde fred eller fællesskab, så det er oplagt at begynde en fælles rejse, hvor der også er plads til at få refleksion og samtale til at gå lidt dybere.

Projektet slutter af med en fælles forårsvandring den 20. april kl. 16 fra Hammer Kirke.

Der vil løbende komme opdateringer på hjemmeside, facebook og instagram om, hvor langt vandrerne har gået i fællesskab. Vi når måske ikke hele vejen til Jerusalem, men velkommen på rejsen alligevel!