Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Elkjær Trio

05
DEC

Dato Torsdag d. 5. december 2019, kl. 19:30
Sted
Horsens kirke, Horsens Kirkevej 30, 9310 Vodskov, Danmark
Pris
0,-

Grib chancen for at få en stemningsfuld julekoncertoplevelse med ELKJÆR TRIO i Horsens Kirke i Langholt! - ELKJÆR TRIO er opstået i et samspil mellem tre erfarne konservatorie-uddannede musikere.

ELKJÆR TRIO har endnu ikke så mange koncerter bag sig, men det til trods har de ved tidligere lejligheder spillet for om ikke helt fyldte, så næsten fyldte kirker med glade tilhørere. Dette nok fordi konceptet ”Instrumentalmusik for trompet, klaver og kontrabas” falder i smag hos de fleste.

TRIOENS julekoncertprogram består af de allermest kendte og populæreste julemelodier. Eksempelvis numre som ’Når du ser et stjerneskud’ og ’Mary, did you know’, klassikere som ’Glade jul’ og ’O helga natt’ (O holy night). Alt sammen numre der egner sig godt som instrumentalmusik.

Elkjær Trio finder også på at lade publikum overraskes undervejs i en koncert. Evnerne rækker, for de tre musikere, ud over instrumentalmusikkens formåen.

Alle numre kædes sammen af trioens fortæller og kontrabassist, Peter Søvad, som har en eminent evne til at skabe god stemning med lidt facts og anekdoter serveret på en medrivende og humoristisk måde.

Gratis entré.

Hanne Elkjær, trompet og sang

- Diplomeksamen/Statsprøvet Musikpædagog. Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium. 1 års studier i Frankrig. Hanne har bl.a. assisteret i symfoniorkestre og militærorkestre samt medvirket i utallige teaterproduktioner. I dag er Hanne formand for Dansk Musiker Forbunds Aalborg afdeling, ansat som kirkesanger/trompetist ved Vodskov Kirke samt fortsat freelance trompetist.

Martin Kjeldgaard, klaver og sang

- Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som klassisk pianist og klaverpædagog. Martin er fastansat organist ved Vodskov Kirke, men fungerer desuden som freelance pianist i utallige sammenhænge, rytmisk som klassisk, - hvad enten det er som selskabsmusiker, kapelmester i teaterproduktioner eller kor-sammenhænge.

Yderligere info om Martin på www.pianomartin.dk

Peter Søvad, kontrabas, sang og fortæller

- Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium, som både klassisk og rytmisk kontrabassist. Tillige uddannet bibliotekar. Peter har et langt virke bag sig og fungerer i dag som freelancemusiker i utallige konstellationer. Han er desuden autodidakt eventyrfortæller, foredragsholder og underviser.

Yderligere info om Peter på www.sovad.dk

Ophavsret: