Minikonfirmander | Horsens-Hammer Pastorat

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Minikonfirmander

3. klasse fra Langholt Skole begynder deres minikonfirmandforløb onsdag den 9. februar efter skole. Alle minikonfirmander og deres familier indbydes til lysværksted og lysgudstjeneste den 6. februar kl. 18.15 i Horsens sognegård og Horsens Kirke. Her kan vi hilse på hinanden, og børn og forældre kan se kirkens lokaler. I undervisningen skal vi lege, lave drama og nyde naturen. De får invitationer ud i klassen (eller hent den her), og du kan tilmelde dit barn herunder. 

 

Hvad laver vi til minikonfirmand?

Vi begynder hver gang med at spise sammen og gennemgå hvad vi skal lave. Der er en fast struktur på undervisningen, som foregår i roligt tempo og trygge rammer. 

Vi leger, synger og snakker os igennem forskellige temaer og lærer vores kirke og vores bibelhistorier bedre at kende. Hver gang har vi et tema, som fx kan være:

- at være udenfor og alene

- at være i sorg

- at være noget for andre

- at være en del af fællesskabet

- at være elsket med alle sine fejl

Vi hører en fortælling fra Bibelen som har noget at sige om dagens tema, og så laver vi som regel noget kreativt, som vi kan bruge til at forstå og huske hvad vi har lært.

 

I Horsens Sogn er vi på besøg i kirken hver gang. I Hammer Sogn besøger vi et par gange i forløbet kirken i bakkerne. For at lære gudstjenesten at kende medvirker børnene også ved nogle af gudstjenesterne i kirken, hvor de deltager med fx sang, drama og ind- og udgangsbøn.

 

Man behøver ikke at være døbt for at deltage.

 

Har I spørgsmål eller kommentarer, er I meget velkomne til at ringe til mig på 60195980 eller skrive til tennalyng@gmail.com

Med venlig hilsen kirke- og kulturmedarbejder Tenna Lyng Svensson

 

 

Minikonfirmander

Der er ingen begivenheder.